Twee maanden verder in de webshop

We schrijven eind mei. Tijd voor een nieuwe update van de Donatiewebshop van Voedselbank Nederveluwe!

Yoghurt

Kort na het verschijnen van het vorige nieuwsbericht was het weer zover: het doel voor de yoghurt werd gehaald. Zo kon de Voedselbank 500 literpakken yoghurt aankopen voor alle voedselpakketten die Voedselbank Nederveluwe klaarmaakt voor huishoudens in de gemeenten Wageningen, Renkum en Rhenen. Het doel werd ongeveer een week voor de afloopdatum van 5 april gehaald. Dank weer aan heel wat mensen die een bedrag doneerden om dit mogelijk te maken!

Yoghurt
De yoghurt is aangekomen in de loods in Wageningen…

Paaseieren… of niet

We hadden in dezelfde tijd de hoop om alle huishoudens te verrassen met een doosje eieren voor het Paasweekend. Dit doel haalde het echter niet op tijd, en dat kan uiteraard gebeuren. Maar geen nood: uw beheerder van de webshop schoof de eieren door naar een latere datum, onder de leus: een eitje is altijd lekker! Dit doen wij overigens steeds als een doel niet gehaald wordt. Op deze manier zorgen we ervoor dat reeds gedane donaties voor hun doel blijven staan. Het goede nieuws is dat de eieren alsnog aangekocht konden worden na 26 april. Toen werd de grens van 3000 eieren alsnog gehaald. Heel fijn!

… en ook de eieren zijn gebracht

Extra groente in het pakket

Op het moment van schrijven van dit nieuws kwam er nog een heuglijk bericht binnen. Dankzij jullie vrijgevigheid kan de Voedselbank weer extra groente gaan aankopen voor de pakketten, in dit geval komkommer. Een welkome aanvulling voor heel wat gezinnen die noodgedwongen besparen op verse groenten en fruit. Op deze manier helpen we mensen om gezond te blijven eten, ook als ze het financieel moeilijk hebben.

Nogmaals bedankt voor al jullie donaties, groot en klein. We gaan op het ingeslagen pad verder!