Najaarsupdate

Afgelopen februari ging de donatiewebshop van de Voedselbank Nederveluwe online. Intussen zijn we circa 9 maanden verder en hebben we zonder veel media-aandacht toch een behoorlijk publiek weten te bereiken met deze nieuwe donatiemogelijkheid.

De donaties blijven met grote regelmaat binnenkomen, en daar zijn we heel dankbaar voor! We vermoeden dat velen het waarderen om concreet bij te dragen aan het vullen van de voedselpakketten met gezonde, dagelijkse producten.

Verse tomaten

Sinds het laatste bericht over de webshop, vlak voor de zomer, hebben we weer een paar doelen gehaald. Een lading verse tomaten was daar één van. Op 21 september kregen we de laatste donatie binnen die zorgde dat het doel werd bereikt: € 650 voor ca. 250 kilo tomaten, voldoende in elk geval voor alle bij de Voedselbank Nederveluwe aangesloten gezinnen. We konden de tomaten vervolgens met korting bij AH Oosterbeek inkopen. Veel dank aan Albert Heijn en alle donateurs die dit mogelijk maakten!

Een lekker stukje kaas

Een maand later ging een nog grotere wens in vervulling, namelijk om alle huishoudens een lekker stukje kaas te kunnen  meegeven. (Goudse) kaas is uiteraard een relatief duur product, en daarom duurde het ook langer voordat het doel bereikt werd. Maar het is gelukt! Op 19 oktober kocht een gulle donateur de laatste ‘porties’ in, zodat we in totaal € 1.200 (!) in handen hadden, genoeg voor een goed stuk kaas in alle voedselpakketten. Zodra er meer informatie (en eventueel een foto) is over de levering, zullen we deze hier toevoegen, zodat je precies kunt volgen wat er met het gedoneerde geld is gebeurd.

Nogmaals hartelijk dank voor alle bijdragen!